(function(a,l,b,c,r,s){ _nQc=c,r=a.createElement(l),s=a.getElementsByTagName(l)[0]; r.async=1; r.src=l.src=("https:"==a.location.protocol?"https://":"http://")+b; s.parentNode.insertBefore(r,s);}) (document,"script","serve.albacross.com/track.js","89684244");

Lancering af din “Todo liste” – stedet hvor du holder styr på alt om debitorer

Langt den største årsag til en faktura ikke betales, er fordi der er et spørgsmål til regningen. Det kan være alt fra at kunden har et spørgsmål, er uenig i dele af regningen eller at kunden spørger om de kan betale lidt senere.

Fælles for alle årsagerne, er at det skal løses af mennesker. Uagtet hvor automatisk Likvido nogensinde bliver, vil der være behov for at et menneske har denne dialog.

Hos næsten samtlige vi taler med, er der ingen god måde at håndtere denne proces på. Vi oplever at der bruges for alt fra regneark til e-mails som sendes rundt i virksomheden; og det går ofte tabt.

Det har vi nu en løsning på! Hos Likvido lancerer vi nu din ‘Todo liste’, som er stedet hvor du kan holde styr på alle virksomhedens opgaver for jeres ubetalte regninger – dette er det første store skridt imod at blive verdens bedste “Debitor CRM System”.

Lancering af “Todo liste

Når du fremover logger ind i Likvido, så vil du finde et nyt menupunkt ‘Todo liste’:

Her kan du se alle virksomhedens opgaver, samt oprette nye.

Helt overordnet, så findes der 2 typer af todos:

  • System todos. Dette er todos Likvido laver hvis vi skal bruge en reaktion/aktion fra jer, før vi kan tage sagen videre. Det kan f.eks. være du “godkend opstart af rykkerflow” hvis kontoen er opsat til ikke automatisk at opstarte rykkere.
  • Personlige todos. Dette er todos som I selv laver, hvor I kan lave opgaver til jer selv. F.eks. kunne man skrive “Følg op på om Peter skal have mere kredit” hvis man har aftalt at følge op efter 14 dage

System todos oprettes automatisk af Likvido. Der er 2 tidspunkter hvor du typisk vil møde disse:

1) Når du har flere inkassosager, og de går i stå. Det kan være, at din sag har modtaget en indsigelse og kræver dit syn på sagen, at sagen kræver brug af fogedretten eller noget tredje!
2) Hvis du har opsat regler eller kampagner som opretter opgaver til dig. F.eks. hvis du manuelt ønsker at godkende opstart af et rykkerflow

Personlige todos opretter du manuelt her:

Hvorefter du kan indtaste din todo:

Når den så er lavet, kan du både tildele et tidspunkt hvor du ønsker at følge op, samt tildele til en specifik medarbejder, som er oprettet i Likvido.

Oprettelse af medarbejdere

De bedste opgaver, er selvfølgelig dem du kan give til andre ?

Typisk skal opgaver ikke løses af den person som sidder i regnskabsprogrammet. Vi ser derfor aldrig at man inviterer ens kundeservice eller sælgere ind i ens e-conomic / Navision.
Til gengæld, så ville det give super god mening at invitere dem ind i Likvido!

Hos Likvido anbefaler vi at tilføje ens medarbejdere, så man både kan lade dem se fakturaerne, men også oprette opgaver til dem:

Det er gratis at oprette flere medarbejdere: Så opret løs!

Planerne fremad

Shhhh, det her er lidt hemmeligt ?

Vi har meget store planer for todos, og det du ser her, er bare første skridt. Kigger vi 6-12 mdr frem, så ønsker vi at Likvido bliver verdens fedeste “Debitor CRM”.

Hvad betyder det så?
Vi ønsker at være det system hvor du håndterer alle dine processer og opgaver indenfor ‘debitorstyring’.

Opsætte unikke workflows per kunde?
Kunne vælge imellem bløde og hårde rykkerflows ud fra kundegrupper?
Kunne rette samtlige tekster i alle tekster?
Kommunikere med dine kunder uden at forlade Likvido?

Vi ønsker at løse det hele. Todos som du ser det i dag er første store skridt i den retning, og du vil løbende se at det bliver bedre, og bedre og bedre.

Vi glæder os enormt meget til at se hvordan det bliver taget imod 🙂

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Relaterede artikler

Likvido har allerede hjulpet
over 2.000 virksomheder med
at inddrive +100 mio kr.

Mød Likvido

Kom i gang med Likvido

Skab en bedre oplevelse for dine kunder og færre bekymringer for dig.
Opret dig gratis på få minutter.