(function(a,l,b,c,r,s){ _nQc=c,r=a.createElement(l),s=a.getElementsByTagName(l)[0]; r.async=1; r.src=l.src=("https:"==a.location.protocol?"https://":"http://")+b; s.parentNode.insertBefore(r,s);}) (document,"script","serve.albacross.com/track.js","89684244");

(Beta) Ny funktion: Betaling gennem egen konto ved udsendelse af faktura og rykkere


Som normal Likvido kunde, der fungerer Likvido ved at alle betalinger går gennem vores konto. Hver dag udbetales dette beløb så til jeres konto.

Årsagen til at Likvido fungerer således, er at vi altid kan holde styr på samtlige midler. Vi ved hvornår det er betalt, og kan holde jeres faktura opdateret og kun rykke dem som ikke har betalt.

MEN: Nu lancerer vi en ny funktion: nu har du mulighed for at få penge gennem jeres egen bankkonto. Ved at gøre dette, så vil der aldrig lande et beløb på Likvidos konto.

Funktionen i detaljer

Helt lavpraktisk fungerer funktionen ved at du opretter en ny FIK-kode hos din bank som så “peger” på os. På den måde kan vi læse alle jeres indbetalinger, og stadigvæk holde styr på det hele. Likvido vil fungere på præcis samme måde som før, men nu hvor pengene kun rører jeres konto.

Processen er desværre lidt bøvlet, men vi er blevet eksperter i at hjælpe ?:

  1. Du skal købe et nyt FIK-nummer hos din bank. Et FIK nummer er det 8-cifrede tal du ser når du modtager en regning. Dette kan bestilles ved at kontakte din bank og sige “Jeg vil gerne bede om et FIK nummer til min konto

2. Derefter skal du oprette dig på Betalingsservice.
Det er nu det bliver lidt bøvlet, fordi den første tanke man får er “… Hvad har det med Betalingsservice at gøre?“. Det skyldes at måden vi læser indbetalingerne på er gennem et produkt som sælges under ‘Betalingsservice’ hos NETS. Det er gratis og relativt nemt at oprette. Under oprettelsen skal du vælge at ‘Likvido ApS’ er jeres dataleverandør.

3. Indenfor en uges tid modtager du et PBS-nummer fra NETS. Når du både har dit FIK-nummer (fra banken) og dit PBS-nummer (fra Betalingsservice gennem NETS) så er du klar! Så skal vi, hos Likvido, klikke på et par knapper også kører det!

Herefter vil alle jeres faktura og rykkere udsendes med jeres FIK-nummer, så betalingen går direkte til jer. Likvido vil fungere som normalt 🙂

Vi hjælper selvfølgelig med hvert et skridt så du kommer trygt igennem de 3 skridt ovenfor! ?

Begrænsninger i beta

Vi er mega spændte over funktionen ? , MEN, der er desværre et par begrænsninger ved funktionen. Vi kommer til at løse disse over den næste tid, men ved opstart er der disse begrænsninger:

  • Vi kan ikke bogføre rykkergebyrer. Lad os sige du har en faktura på 1.000 DKK og der er pålagt 100 DKK rykkergebyrer. Du vil nu modtage 1.100 DKK. Vi vil desværre kun bogføre de 1.000 DKK, og de resterend 100 DKK skal manuelt håndteres.
    Dette er desværre lidt bøvlet ?
  • I får alle rykkergebyrerne. Dette er i sig selv en super fed ting, men vores priser i Likvido er baseret på at vi får rykkergebyrerne. Ved at I får alle rykkergebyrerne, er produkt i praksis væsentligt billigere hvis pengene går gennem egen konto. Derfor vil der være en ekstra månedlig pris ved at bruge denne funktion som aftales unikt per kunde.
  • Hvis du har en faktura som overgår til inkasso, så udsendes inkassosagen ikke længere med dine betalingsoplysninger. Dette giver mening, eftersom I ikke er et inkassobureau. Problemet opstår hvis kunden vælger at forsøge at “undgå inkassosagen” ved at betale hovedstolen direkte til jer. Her skal I manuelt give os oplysninger om dette er sket (f.eks. ved at oprette det som en delvist indbetaling på sagen)

Jeg er interesseret!

Fedt, det er vi glade for!

Skriv til vores support på [email protected] også kan vi snakke om denne funktion ?

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Relaterede artikler

Likvido har allerede hjulpet
over 2.000 virksomheder med
at inddrive +100 mio kr.

Mød Likvido

Kom i gang med Likvido

Skab en bedre oplevelse for dine kunder og færre bekymringer for dig.
Opret dig gratis på få minutter.