(function(a,l,b,c,r,s){ _nQc=c,r=a.createElement(l),s=a.getElementsByTagName(l)[0]; r.async=1; r.src=l.src=("https:"==a.location.protocol?"https://":"http://")+b; s.parentNode.insertBefore(r,s);}) (document,"script","serve.albacross.com/track.js","89684244");

Fleksible og gennemsigtige priser

Priser til alle virksomheder, størrelser og behov. Kom i gang uden
binding, opstart eller abonnement.

Light
750 DKK/faktura
Månedlig
betaling
Standard
1500 DKK/md
Månedlig
betaling
Pro
2500 DKK/md
Månedlig betaling
Enterprise
Efter aftale
Antal bilag inkluderet ? Antal bilag inkluderet

Hvis du vælger at bruge Likvido uden abonnement betaler du et gebyr pr. bilag. Hvis du vælger et af vores abonnementer, betaler du ikke noget per bilag men har et loft på hvor mange bilag du har til rådighed pr. måned.

Et bilag er defineret som en faktura du udsender via Likvido. Du kan således eksempelvis importere 500 forfaldne faktura fra dit regnskabssystem uden at betale for disse indtil du vælger fx at udsende en rykker.

En faktura som ikke betales til tiden, og derfor bilver til først en påmindelse, så en rykker og senere en inkassosag tæller stadig kun som ét bilag.

100
250
500
Efter aftale
Kreditopslag ? Kreditopslag

Opnå en sikker samhandel. Undersøg hvem du handler med via vores simple og intuitive kreditopslag. Indtast navn eller CVR nummer og få en komplet kreditanalyse af en potentiel kunde.

Læs mere om kreditopslag her.

`
Debitorstyring ? Debitorstyring

Opret nye salgsfaktura nemt og simpelt direkte via Likvido, eller importer dine faktura fra dit regnskabsprogram. Dine kunder kan betale via kort eller bankoverførsler, og Likvido kan automatisk registrere og bogføre indbetalinger.

Læs mere om fakturaservice her.

Kreditorstyring ? Kreditorstyring

Fokuser på din kerneforretning – så tager vi os af debitorbogholderiet. Integrer Likvido med dit regnskabsprogram. Så slipper du for at tjekke netbank og manuel bogføring. Vi udsender dine fakturaer, sørger for bankafstemning og bogfører indbetalinger.

Læs mere om fakturaservice her.

Automatisk bogføring ? Automatisk bogføring

Du skal aldrig bekymre dig om kunder, som ikke betaler til tiden igen. Slip for at tjekke netbank og udsendelse af manuelle påmindelser og rykkere. Likvido sørger for, at du sparer tid og får hurtigere betaling.

Læs mere om automatisk udsendelse af påmindelser og rykkere her.

Smarte workflows ? Smarte workflows

Vælg selv hvornår dine kunder skal modtage påminmdelser og rykkere ved forsinket betaling. Du kan skræddersy flowet eller benytte vores standard skabeloner. Du kan selv vælge teksten, om dine kunder skal modtage e-mail, SMS eller brev, om der skal tillægges rykkergebyr mv. Når din kampagne er designet kan du automkatisere hele flowet.

Læs mere om automatisk udsendelse af påmindelser og rykkere her.

Integreret inkasso ? Integreret inkasso

Lad ikke din virksomhed blive påvirket af dårlige betalere. Vi hjælper dig med inddrivelsen og sikrer den gode kunderelation. 100% no-cure-no-pay og med integration til dit regnskabsprogram.

Læs mere om no-cure-no-pay inkasso her.

10%
0%
0%
0%
Opsætning & træning ? Opsætning & træning

For at sikre at I kommer godt i gang med at bruge Likvido afsætter vi altid tid til sammen at opsætte skræddersyede regler for jeres rykkerflows, samt gennemgå hele kontoen fra A til Z. Supplerende får I ubegrænset support på e-mail, chat og telefon.

5.000 DKK
5.000 DKK
5.000 DKK
Efter aftale
Pris pr. stk. (tillæg) ? Pris pr. Stk. (tillæg)

Du kan udsende dine faktura og rykkere via e-mail, SMS eller EAN, og kunder kan betale både via bankoverførsel eller kreditkort. Det er gratis at modtage betaling via bankoverførsler, og udsende faktura og rykkere via e-mail. Andre kommunikations - og betalingsformer har forskellige gebyrer i vores forskellige pakker.

Kreditkort transaktioner ? Kreditkort transaktioner

Tilbyd dine kunder at betale med kreditkort. Du betaler intet abonnement til en indløsningsaftale, men blot et lavt gebyr pr. transaktion. Dette gebyr afspejler priserne hos Stripe - vores betalingsformidler.

2% + 1.80 DKK
1,4% + 1,80 DKK
1,2% + 1,80 DKK
1,2% + 1,80 DKK
Scan & betal regning ? Scan & betal regning

Har du offentlige kunder eller virksomheder der ønsker at blive faktureret via EAN?
Nu kan du nemt udsende faktura via EAN gennem Likvido.

2 DKK
2 DKK
2 DKK
2 DKK
Send brev til debitorer ? Send brev til debitor

Med Likvido kan du automatisk udsende din faktura og rykkere på brev til dine kunder. Vi anbefaler at anvende breve hvis kundens e-mail fejler, eller du ikke har en konkret kontaktperson som skal faktureres. Prisen inkluderer fragt, konvolut, brevpapir, tryg samt selve pakningen og udsendelsen. Vi kan sende breve til hele verden.

25 DKK
20 DKK
15 DKK
15 DKK

Kom i gang med Likvido

Skab en bedre oplevelse for dine kunder og færre bekymringer for dig.
Opret dig gratis på få minutter.